Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007
















Μερικές εικόνες καθημερινής τρέλλας από την βασανισμένη πόλη μας, που κανείς δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον εδώ και δεκαετίες.
Εικόνα 1
Διακρίνουμε την σειρά των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων και στο βάθος το ασθενοφόρο κι αυτό διπλοπαρκαρισμένο. Αντε τώρα να βρεί χώρο να περάσει το λεωφορείο... Και βέβαια η εσοχή του κάδου σε πρώτο πλάνο χωρίς τον κάδο αλλά με μπόλικα μηχανάκια. Γι'αυτό το λόγο πληρώσαμε για να φτιάξουμε εσοχές για να βάζουμε τα μηχανάκια μας... Ίσως είναι δείγμα μοντέρνας τέχνης !!

Εικόνα 2
Συνέχεια της προηγούμενης. Οδός Μεγ.Αλεξάνρου Κεντρική Πλατεία.. Εκεί λίγο πιό κάτω από το Steffany's. Το όργανο της τάξης κοιτάει το χάος... Εδώ μπροστά του τελειώνει η ουρά των διπλοπαρκαρισμένων αυτοκινήτων, με το δικό τους αυτοκίνητο και αυτούς τους δύο τον δημοτικούς αστυνόμους τον έναν μέσα και τον άλλο έξω από το όχημα να απολαμβάνουν την θέα.

Ερώτημα 1
Ας μου εξηγήσει κάποιος για ποιό λόγο όλα αυτά τα οχήματα κοινής ωφέλειας θα πρέπει να παρκάρουν στο κέντρο της πόλης (βλέπε ασθενοφόρα, παλιότερα για μεγάλο χρονικό διάστημα βλέπαμε ένα πυροσβεστικό της Δασικής έξω από το Δημαρχείο)

Ερώτημα 2
Για ποιό λόγο οι αφετερίες των αστικών λεωφορείων στην πόλη μας
θα πρέπει να φιλοξενούνται στον χώρο της κεντρικής πλατείας. Για ποιό λόγο δεν τα έχουν κάνει απλώς διερχόμενα και να κρατήσουν απλώς τα εκδοτήρια. Αρκεί η συνέπεια στο χρόνο της διέλευσης τους και αμέσως το σημείο εκείνο θα είχε αποσυμφορηθεί !!

1 σχόλιο:

Niemandsrose είπε...

Θα ήθελα να σας συστήσω τους Πάνθηρες των δρόμων. http://www.streetpanthers.gr/
Μικρές, καθημερινές κινήσεις για να μη μένουμε άπραγοι. :)