Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Πεζόδρομοι στην Λάρισα















Οι πεζόδρομοι στην πόλη μας χρησιμεύουν για να παρκάρουν οι έξυπνοι. Τα κορόιδα ψάχνουν διαρκώς μήπως και βρουν κάπου, κάποιο ελεύθερο και νόμιμο χώρο. Στη φωτογραφία τυπικός πεζόδρομος της Λάρισας (που σημειωτέον είναι η πόλη που τους πρωτο - εφάρμοσε). Χωρίς Αστυνόμευση με πλήρη ασυδοσία των αυτοκινητιστών ΟΔΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ Παρασκευή περίπου 12:00 το μεσημέρι.

Πεζόδρομοι στη Λάρισα. Τόσα λεφτά πεταμένα για να παρκάρουν μερικοί ξύπνιοι (ηλίθιοι)..
Ήταν απαραίτητο να κάνουμε όλη αυτή τη φασαρία; Να σκάψουμε να βάλουμε το τουβλάκι, το διακοσμητικό μάρμαρο για την συγκέντρωση των όμβριων υδάτων, νέες κολώνες και φωτισμό για να κάνουμε ότι έκαναν και οι πρόγονοί μας στο ίδιο σημείο; Για να παρκάρουμε; Μάλλον πολύ φασαρία για το τίποτα!! Ή μήπως για να λέμε ότι κάναμε πεζόδρομους; Ή μήπως για να πάνε τα λεφτά στην τσέπη αυτών που τους φτιάχνουν και μετά δε βαριέσαι; Αλήθεια και εκείνες τις μπάρες που ανεβοκατέβαιναν στην Φιλελλήνων εμείς δεν τις πληρώσαμε; Ή είναι διακοσμητικές ; Οι αρμόδιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταντά αηδία το όλο σκηνικό με τα αυτοκίνητα στους πεζόδρομους.Στο Φρούριο ειδικά μου κανει εντύπωση που στην πρόσφατα φτιαγμένη πλατεία Λαμπρούλη υπάρχουνε στην άκρη τα παρτέρια τα οποία είναι φτιαγμένα με εσοχές ςστε να παρκάρουν αυτοκίνητα.Το παρκινγκ στον λόφο δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ.Καλά για άλλες περιπτώσεις πεζοδρόμων δεν σχολιάζω καν.

Πάντως στην φώτο που τράβηξες στα αριστερά φαίνεται άλλη μια κακόγουστη πολυκατοίκια που χτίζεται στον λόφο του Φρουρίου.Τσιμεντώνονται τα πάντα ακομα και ιστορικά σημεία της πόλης χωρίς κάποιο φραγμό που να εχει σχέση με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής και ξεφυτρώνουν πολυκατοικίες σε σημεία που δεν θα έπρεπε.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Γιατι κρυβεις τις πινακιδες;;;;