Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας

Δεν αναφέρομαι βέβαια στο γνωστό έργο του William Shakespeare.

Κύριε "Δήμαρχε"
Αλήθεια πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να συνδεθούν όλα αυτά τα απράδεκτα φανάρια που βασανίζουν τις ζωές μας καθημερινά με ένα κεντρικό σημείο όπου θα μπορεί να ελέγχεται η κίνηση από κάποιον υπάλληλο. Ξέρω είναι προτιμότερο να βασανίζονται οι ζωούλες των παρικούντων σε τέμπο αιώνιο...
Δικαιολογίες του στυλ δεν μπορείτε ... δεν τις δέχομαι, όπως κι εκείνες ότι είναι δύσκολο.

Πόσες τετραετείες δικές σας και δικές μας πρέπει να περάσουν για να δούμε επιτέλους
τα φανάρια αυτής της πόλης να δουλεύουν με κάποια λογική επιτρέποντας αυτούς που περιμένουν 20 λεπτά να περάσουν.. Όσο για τους άλλους ... εκείνους που μπορεί να περιμένουν σε κάποιο πασάγιο εκείνους τους δίνει πράσινο χωρίς λόγο ...!!

Οι ουρές της Βόλου της Φαρσάλων της Καρδίτσης της Κοζάνης σας λένε κάτι ή μήπως σας χαλάω τον ύπνο; Εκείνους τους διακοσμητικούς ανθρώπους των δρόμων που τα τελευταία χρόνια μόνο τα μηχανάκια χωρίς κράνος ξέρουν να γράφουν και τους άλλους .. εκείνους της δημοτικής αστυνομίας μήπως πρέπει κάποτε να βοηθήσουν τους κατοίκους αυτής της πόλης να απεγκλωβιστούν, που άλλωστε γι'αυτό τους πληρώνουν.

Σας προκαλώ να ζήσετε κι εσείς με τους ίδιους όρους που ζούμε κι εμείς σ'αυτήν τη πόλη, γιατί τα προβλήματα της, μάλλον μόνο από τον ημερήσιο τύπο τα μαθαίνετε.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα γίνω πιό αναλυτικός αλλά μέχρι τότε κάποια αυτονόητα θα αποτελούν όνειρο καλοκαιρινής νύχτας και θα θεωρούνται τεχνολογικά επιτεύγματα τύπου γέφυρας Ρίου-Αντιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: